Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.
NATUR FOR YOUR BABY NATUR FOR YOUR BABY
21.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 0000273
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2021. december 01.

Fa emlékláda

21.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A csodálatos babakorszak sajnos gyorsan elmúlik, viszont oly sok megható emlékkel gazdagít bennünket, melyet örökre a szívünkbe zárunk. 

Később gyermekeink nap, mint nap okoznak számunkra boldog, vicces, tanulságos perceket, készítenek apró műveket, hoznak haza "tücsköt-bogarat" vagy éppen egy elismerő oklevelet, melyeket sokszor szeretnénk egy életere megőrizni. 

Ez a finoman megmunkált fa ládika számos apró emléktárgy megőrzésére praktikus helyet biztosít, melyet ha évek múltával előveszel, gyönyörű ajándékul szolgálhat gyermeked számára vagy ha csak éppen nosztalgiázni támad kedved, bármikor felnyithatod és megidézheted életed boldog pillanatait.

Méret: 33 cm × 26 cm × 16 cm

Belső hasznos méret: 31 × 24 × 14 cm

Anyaga: nyárfa oldalak, teteje és alja rétegelt fa, természetes felületkezeléssel*

Felirat: gravírozással készül

Tető: mágnessel záródik

*Fontos számunkra, hogy természetes anyagokat forgalmazzunk. Ezek a dobozok pórsáfrányviasszal kerültek felületkezelésére, ami különösen tiszta méhviaszból készül, pórsáfrány-olajjal és standolajokkal van keverve. Előnye, hogy nem sárgítja a fát, kiemeli a fa rajzolatát, élénkíti a színét, védelmet nyújt a szennyeződések és a víz ellen. Ennek a natúr terméknek az előállítása során nem termelődik a szintetikus festékeknél megszokott nagy mennyiségű környezetszennyező melléktermék. A természetes alapanyagokra jellemző, hogy újratermelődnek, biológiai úton lebomlanak, a környezetet nem terhelik, nem mérgezik.

Megjegyzés: kérlek, vedd figyelembe, hogy ez a doboz természetes, fából készült termék. A fa textúrájának és mintázatának köszönhetően minden egyes doboz eltér a képen láthatótól. A dobozok, a fa sajátosságából adódóan különböző erezetűek, ami egyben karakteressé és egyedivé teszi őket.

Magyar termék! 

Szívből ajánljuk! 

 

Az oldal tetejére