Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLOG

A fehér zaj nyugtató hatása a babákra

A fehér zaj nyugtató hatása a babákra

2022. 01. 04. 14:05:52

 

Arról biztosan hallottál már, hogy a kisbabák kedvelik a fehér zajt és megnyugszanak tőle. Na de miért is?

Milyen a tökéletes nyári babatakaró?

Milyen a tökéletes nyári babatakaró?

2021. 06. 22. 16:39:08

Babatakaróra minden évszakban, így nyáron is szükség van. A takaró gyakorlatilag alapkellék a kisbabás családokban, hiszen sokféle helyzetben hasznos lehet, pl. babakocsiban, hordozóban, bevásárlókocsi letakarására, árnyékolásra, pelenkázáshoz, védőnőnél, orvosnál, fűben hempergőzésnél, stb.
 

Csodálatos len

Csodálatos len

2021. 04. 24. 16:56:59

Oly sokan nem tudnak manapság a len pozitív tulajdonságairól, habár valaha – a pamut és mesterséges textilanyagok térhódítása előtt – méltán volt az egyik legkedveltebb ez a nemes textilalapanyag.

Miért jó a babafészek?

Miért jó a babafészek?

2021. 02. 19. 18:02:08

 

Amikor az első babámat vártam, híre-hamva nem volt még ennek a fantasztikus kis svéd találmánynak hazánkban, legalábbis én meglehetősen up to date kismamaként sem találkoztam vele sajnos, pedig egészen biztosan hatalmas segítség lett volna a nagyfiam nem igazán rövid altatási ceremóniái során. :) 

Hogyan válassz babaágyneműt?

Hogyan válassz babaágyneműt?

2021. 02. 19. 17:32:03

 

Minden család életében hatalmas dolog egy kisbaba érkezése, hiszen egy új jövevény aprócska termete ellenére óriási kihívások elé állítja az újdonsült szülőket.

A kismama ilyenkor jellemzően álmai babaszobáját szeretné megvalósítani és ebben az elképzelésben nagy hangsúly van a kiságyon és a babatextileken. Nagyon fontos számukra, hogy hova fog születni a kisbaba és ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legszebbre varázsolják a babaszobát.

Pólyával vagy pólya nélkül?

Pólyával vagy pólya nélkül?

2021. 02. 19. 16:59:08

Kétféle anyuka létezik: az egyik, aki esküszik a pólyára, a másik, aki szerint a pólya felesleges pénzkidobás. 

Milyen vitaminokra van szükséged kismamaként?

Milyen vitaminokra van szükséged kismamaként?

2021. 02. 19. 00:00:00

Az a bizonyos 9 hónap az egyik legizgalmasabb időszak az életedben és biztosan te is azt szeretnéd, hogy kisbabád egészségesen szülessen. Minden egyes terhesség előrehaladása és kimenetele több tényezőtől is függ, mint például a étrendedtől, életviteledtől a terhesség előtti és alatti időszakban, a szülők genetikai felépítésétől, valamint a kismama fizikai és fiziológiai egészségétől.