Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.
NATUR FOR YOUR BABY NATUR FOR YOUR BABY

Indián sátor

A legtöbb kisgyerek szeret néha elrejtőzni a világ elől, bekuckózni, saját kis fantáziájának élni, elképzelni, hogy a kis bunkere az ő jövőbeni házikója, életének színtere.

A gyerekek ilyenkor lámpát, játékokat, takarókat, enni-innivalót is beköltöztetnek a kis építménybe.

Pszichológusok szerint a jóllétünk egyik záloga, hogy az otthon, amiben élünk, mennyire fejez ki minket, és mennyire van velünk metaszinten is összhangban.

A bunkerépítést nem tanítjuk a gyermekeinknek, mégis szinte egytől-egyig minden kisgyermek nekiesik bunkit építeni. Állítólag az anyaméh biztonságát próbálják reprodukálni ösztönösen.

És ami még érdekesebb, pszichológiai kutatások igazolják, hogy ha a gyerekek ezekben az általuk berendezett kis bunkikban jól érzik magukat, később, felnőtt korban az otthonuk kialakításánál visszaköszön a gyermekkori bunker hangulata, elrendezése, egyes elemei.

A webáruházunkban megvásárolható prémium minőségű indiánsátrakkal megfelelő nagyságú, biztonságos kis kuckót építhettek a gyerekekkel.

A gyereksátor 5 rúdból álló, vászonba bújtatott váza megfelelő stabilitást biztosít a sátornak, így nem kell attól tartanod, hogy gyermekedre borul.

A különleges design gyermeksátrak természetes pamut és tömörfa felhasználásával készülnek.

Rendezés:
Az oldal tetejére