Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KINDERKRAFT GOSWIFT futóbicikli Black Volt

Kinderkraft
29.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 1000366
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2022. július 01.
Kezdjétek el gyermekeddel a kétkerekes kalandokat ezzel a szupervagány futóbiciklivel!
29.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Szeretnéd megszerettetni gyermekeddel a mozgást, a sportot?

Ajándékozd meg a GOSWIFT-tel - ez egy sportos stílusú futóbicikli, mely izgalmas játék formájában fejleszti a gyermek motorikus képességeit és ideálisan előkészíti őt az igazi bicikli használatára!

A GOSWIFT elnyerte gyermekkerékpár kategóriában a rangos Red Dot Award 2021 – Dizájn Oscar-díjat. E rangos díj nemcsak a kerékpár esztétikáját értékeli pozitívan, hanem a gyermek és a szülő igényeihez való alkalmazkodását is. A GOSWIFT elnyerte a rangos Év Játéka 2020 díjat. Ez egy olyan minőségi pecsét, amely segít a szülőknek olyan okos és biztonságos játékokat választani, amelyek ösztönzik gyermekeik fejlődését.

Ez egy ultrakönnyű bicikli ömlesztett magnéziumból készült vázzal.

A biztonságos konstrukció, dinamikus dizájn, a strapabíró, pumpálható, sportos, csapágyas kerekek, valamint a nyereg magasságának állíthatósága által minden gyermek meg fogja szeretni.

A GOSWIFT garantálja a jó játékot a szabad levegőn, ugyanakkor hozzájárul a gyerek motorikus fejlődéséhez. Minden környezetben megállja a helyét - szeret gyermekével az erdőben sétálni? Vagy az aszfaltos úton való sétában lelik örömüket? A GOSWIFT bármely terepre tökéletes lesz!

A GOSWIFT kormánya limitált szögben fordul, ezzel minimalizálva az egyensúly elvesztését kanyarodás közben. Precíz kivitelezésének köszönhetően nincsenek rajta kiálló elemek. Az alacsony konstrukció lehetővé teszi, hogy akár 3 éves gyermekek is magabiztosan üljenek fel rá. Gyermeke imádni fogja ezt a biciklit a kinézetééert, puha és kényelmes nyergéért, valamint a gumimarkolatért a kormányon, mely biztos fogást biztosít a pici kezeknek.

A GOSWIFT a kis felfedező kedvenc játéka lesz és közösen készülhetnek majd fel az igazi bicikli használatának elsajátítására!


Előnyei


Biztonság

 • A kerekeken nincsenek küllők, a sportos csapágyak pedig biztosítják a kényelmes biciklizést és garantálják a stapabírást.
 • A kormány limitált fordulási szöge megakadályozza a túl nagy kanyarodást a biciklizés tanulása közben. Az egyensúly hirtelen elvesztésének rizikója a kanyarban így minimális.
 • A legömbölyített szélek, valamint a bicikli precíz kivitelezése megakadályozza a sérüléseket. A GOSWIFT-en nincsenek kiálló elemek.
 • A pedál nélküli felépítés, valamint az alacsony váz lehetővé teszi, hogy a 3 éves gyermekek is könnyen felüljenek rá,így a leesés veszélye minimális.
 • A kormány csúszásmentes markolata biztostítja a stabil fogást a pici kezeknek.


Kényelem

 • A sportos ABEC-7 csapágyak a kerekeken biztosítják a még kényelmesebb biciklizést mindenféle terepen. Továbbá a kerekek pumpáltak, így a gyermek úgy fog bátran száguldozni bármely úton a GOSWIFT-tel, mintha csak egy nagy, profi biciklin ülne!
 • Az ömlesztett magnéziumból készült váznak köszönhetően ez a bicikli rendkívül strapabíró, ugyanakkor könnyű (4 kg). Így könnyen felkaphatja a biciklit, amikor gyermeke úgy dönt, hogy rohangálni akar a játszótéren.
 • A magnéziumváznak köszönhetően ez a bicikli rendkívül könnyű: az ömlesztett magnézium súlya 1/3-al kisebb, mint az alumínium, és ¾-el kisebb, mint a acél! A váz nagyszerűen elnyeli a vibrációkat és a rázkódásokat, ugyanakkor 100%-ban alkalmas az újrahasznosításra. Továbbá a magnézium, amelyből a váz készült, strapabíró és ellenáll a karcolódásoknak, valamint a rozsdának. Évekig gyermeke szolgálatára lesz.
 • A GOSWIFT nyergét puha és kényelmes ekobőr fedi. Még a hosszú és intenzív biciklizés sem lesz kényelmetlen a kis bicajos számára.
 • Ez a bicikli kecses, súlyának köszönhetően pedig könnyen szállítható. Magával viheti a parkba, kirándulásra, az erdőbe, vagy a nagyihoz.


Funkcionalitás

 • A nagy, pumpálható gumikerekek minden terephez tökéletesen alkalmazkodnak. A GOSWIFT az aszfalton, és a földúton ugyanúgy megállja a helyét.
 • A nyereg állthatóságának köszönhetően a biciklit hozzá tudjuk igazítani a növésben lévő gyermekhez. A GOSWIFT sokáig gyermeke szolgálatára lesz és felkészíti a biciklizésre.
 • A hangos csengőt minden pici bicajos imádni fogja!
 • Egyszerű összeszerelés: elég becsavarni a kerekeket és felrakni a kormányt (a kormány felszereléséhez nincs szükség szerszámra, csavarokra), és kész!

 

 

Fedezd fel két keréken a nagyvilágot!

Paraméterek

Váz anyaga magnézium (ömlesztett)
Kerekek anyaga pumpálható gumi
Kormánymarkolat anyaga TPR
Nyereg anyaga ekobőr
Teljes hosszúság 86 cm
Váz hossza 58,5
Magasság 55 cm
Szélesség 33 cm
Kormány földtől számított magassága 54,5 cm
Kerekek átmérője 12 hüvelyk / 30 cm
Nyereg földtől számított magassága 33 cm
Nyereg állíthatóságának skálája 34 – 42 cm
A földtől a nyeregig 34,5
Bicikli súlya 3,8 kg
Ajánlott kor 3-tól 6 éves korig
Csomagolás méretei és súlya 62,5x17,5x32,5 cm/ 4,9 kg

Youtube videók