Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.
NATUR FOR YOUR BABY NATUR FOR YOUR BABY

Rólunk

Kedves Vásárló!

Hatalmas öröm számomra, hogy Te ebben a pillanatban a claudie.hu oldalon böngészel. Egy régóta dédelgetett álom vált valóra azzal, hogy elkészült ez a webshop, melynek létrehozására 3 gyermekem inspirált és az a cél motivált, hogy örömet csempésszek minél több édesanya illetve család életébe, hogy a vásárlói visszajelzések nyomán elégedett anyukákkal találkozzak és boldog babaarcok ragyogását csodálhassam nap mint nap.

Gondosan összeválogatott termékeinkre a kiváló minőség mellett a naturális megjelenés és a természetes anyaghasználat jellemző. Olyan babaágyneműket és babaszobakiegészítőket igyekszem nektek elhozni, amelyek jól variálható, könnyen párosítható, harmonikus színvilágú kollekciókká állnak össze.

Alapelvem, hogy csak olyan termékeket fogunk forgalmazni, amelyet én is megvásárolnék a saját gyermekeimnek, ezért arra törekszem, hogy minél több természetes, pamut, len, muszlin, fa, stb. alapanyagból készült termék gazdagítsa kínálatunkat. 

Az általunk forgalmazott valamennyi termék Európai gyártóktól származik. A babatextíliák az OEKO-TEX Standard 100 minősítésnek megfelelnek, azaz nem tartalmaznak a baba bőre számára káros, mérgező anyagot. 

Szeretném, hogy minél több hazai édesanya által készített kézműves termék is színesítse majd a termékpalettát, hiszen a kézműves munka nem csak egy termék, abban benne van a készítő szíve-lelke is.

Bízom benne, hogy találni fogsz az elképzeléseidnek megfelelő babatextíliát vagy babaszobakiegészítőt termékeink között. 

Induló webáruházként kínálatunkat hétről hétre bővítjük. 

Kellemes vásárlást kívánok! Fordulj hozzám bizalommal, ha segítségre van szükséged!

Klaudia

 

 

Az oldal tetejére